فن آورد

نمایندگی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان

فن آورد

نمایندگی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان

فن آورد

فن‌آورد تنها یک مسابقه نیست! فن‌آورد بزرگ‌ترین رتبه‌بندی تخصصی کشور است اما در رتبه‌بندی نیز خلاصه نمی‌شود! فن‌آورد یک اعتقاد است، اعتقاد به اینکه وقت آن شده‌است که استعداد و تخصص افراد، آینده را رقم بزند نه مدرک و نمره آنان. فن‌آورد با روشی نوین و منحصر به فرد، مهارت‌های تخصصی و استعداد افراد را در رقابتی جذاب و چالش برانگیز با حرفه‌ای ترین متخصصان محک زده و بهترین‌ها را شناسایی و حمایت می‌نماید. اهدای بیش از ٢٠٠ سکه تمام بهارآزادی، اعطای گواهی رسمی دانشگاه صنعتی شریف، معرفی به شرکت‌های پیشرو دانش‌بنیان، کمک به تجاری سازی ایده‌های برتر و شناسایی حوزه‌های فعال صنعت و بازارکار، تنها بخشی از مزیت‌های حضور در مسابقه فن‌آورد است. مرحله اول این رقابت‌ها، آبان‌ماه و به صورت اینترنتی و مرحله نهایی آن، آذر ماه سال جاری به صورت حضوری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می گردد.
فن‌آورد مهارت‌ها و توانایی‌های واقعی شما را به چالش کشیده و شما را به بهترین‌ها متصل می‌کند!

معرفی رشته ها: مهندسی برق + توضیحات کامل

شنبه, ۱ آبان ۱۳۹۵، ۰۹:۱۰ ب.ظ

فن‌آورد تنها یک مسابقه نیست! فن‌آورد بزرگ‌ترین رتبه‌بندی تخصصی کشور است اما در رتبه‌بندی نیز خلاصه نمی‌شود! فن‌آورد یک اعتقاد است، اعتقاد به اینکه وقت آن شده‌است که استعداد و تخصص افراد، آینده را رقم بزند نه مدرک و نمره آنان. مهارت از نظر فن‌آورد صرفا تخصص و داشتن دانش علمی در یک رشته خاص نیست، بلکه داشتن مجموعه‌ای کامل از ویژگی‌ها از جمله دانش تخصصی، توان فهم مسئله کارفرما، فهم نیاز اجتماع، مهارت در برقراری گفتمان و ... می‌باشد. فن‌آورد به دنبال پاسخ‌های دقیق به نیازهای بازار کار است از همین جهت تلاش شده است در سال 1395 با همت جمعی از جوانان با تجربه و اساتید مجرب در این زمینه و با همکاری شرکت نیراسیستم پویا مسائلی در رشته مهندسی برق به مسابقه گذاشته ‌شود که مبتنی بر نیاز حقیقی و تمایل کارفرمایان این حوزه باشد. فن‌آورد تلاش می‌کند فرصت دسترسی به بازارهای کاری پر سود متناسب با توانایی های افراد را به صورت عادلانه فراهم نماید. فن‌آورد درصدد است با استفاده از ابزارهایی نظیر ورکشاپ (کارگاه) امکان دسترسی عمومی افراد مستعد و با ظرفیت را به سطوح دانش و تخصص فراهم کند.


هدف از برگزاری مسابقه:

  1. مسابقه فنآورد در رشته مهندسی برق یک مسابقه مهارت سنجی میان دانشجویان و علاقه‌مندان این رشته است.

  2. این فراخوان امیدوار است به عنوان یکی از بزرگترین مسابقات مهندسی برق در ایران بتواند بخش خوبی از ماهرترین افراد این حوزه را شناسایی کند.

  3. یکی از مهمترین اهداف این مسابقه ایجاد ارتباط میان علاقه‌مندان و بازار کار حرفه‌ای است.

  4. افرادی که به واسطه بالا بردن مهارت‌های خود، درگیر فضای آکادمیک گشته و فرصت ارتباط‌گیری با فضای کار را از دست داده‌اند، در این مسابقه برای ایشان فرصتی ایجاد می‌شود تا از استعدادهای‌شان بهره گیرند و ارتباط خوبی با فضای کاری ایجاد کنند.

  5. فن‌آورد تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت مسابقه، فرهنگ نخبه‌گزینی و توزیع فرصت عادلانه را جایگزین گزینش‌های ناسالم دیگر کند.

شیوه اجرای مسابقه:

این مسابقات در دو مرحله غیر حضوری (اینترنتی) و حضوری برگزار خواهد شد. در مرحله اول که بصورت اینترنتی برگزار خواهد شد، سعی بر این می باشد که بر اساس سطح دانش شرکت کنندگان و مدت زمان برگزاری مسابقه، سوالات منعطف و متمایزکننده سطح شرکت کنندگان گرامی باشد. بنابراین در هر گرایش پس از ماه ها تحقیق و تفکر سوالاتی را جهت برگزاری هر چه بهتر آزمون اینترنتی ،انتخاب شده اند. پس از برگزاری مرحله اینترنتی و انتخاب نفرات با مهارت بیشتر، نوبت به رقابت رو در رو و مرحله حضوری خواهد رسید.

گرایش های مسابقه:


مونتاژ بردهای الکترونیکی:
به صورت کلی به فرایند نصب و قرار دادن قطعات الکترونیکی بر روی بردهای الکترونیکی توسط آلیاژی به نام قلع مونتاژ برد می گویند . این گرایش در دسته بندی مهارتی قرار دارد و از جمله نیازهای اساسی در بخش تولید تمام محصولات الکترونیکی می باشد. این گرایش در دسته بندی مهارتی قرار دارد و از جمله نیازهای اساسی در بخش تولید تمام محصولات الکترونیکی می باشد . در این حوزه از افراد انتظار می رود که با فرآیند های مونتاژ کلیه قطعات Dip و SMD آشنا بوده و بتواند تمامی این قطعات را مونتاژ نمایید. همچنین افراد می بایست با مشخصات و محدودیت هایی که در برگه اطلاعات فنی قطعات ذکر می شود آشنا بوده تا فرآیند مونتاژ به درستی انجام شود . آگاهی افراد در زمینه مشخصات و پارامترهای مختلف قطعات و روش های قرائت مقدار آنها نیز از ضروریات این گرایش محسوب می شود . مهندسینی که تمایل دارند در حوزه طراحی برد نیز فعالیت داشته باشند می بایست جهت انجام یک طراحی مطلوب به کلیه فرآیندهای این بخش مسلط باشند.

سیستم‌های نهفته:
سیستمهای نهفته (تعبیه شده یا توکار) (معادل انگلیسی Embedded Systems)، سیستم هایی کامپیوتری هستند که به عنوان بخشی از یک سیستم بزرگتر می باشند و وظیفه‌ی کنترل عملکرد و پردازش درست سیستم را بر عهده دارند. بر خلاف کامپیوترهای شخصی که برای رفع نیازهای عمومی طراحی شده اند، سیستمهای نهفته به گونه ای طراحی میشوند که برای یک کاربرد خاص با کمترین هزینه بهترین کارایی را از خود نشان دهند. امروزه درون اکثر وسایل و دستگاههای پیرامون ما (خودپرداز، تلفن‌همراه، اتومبیل و ماشین لباسشویی، پرینتر، مودم ADSL) سیستم نهفتهای قرار دارد. سیستم های نهفته در بدنه ی اغلب سامانه ها ، دستگاه ها و ماشین آلات حضور جدی دارند و عدم تسلط مهندسین ایرانی به این مهارت به همراه نبود تکنولوژی ساخت دستگاه ها به صورت کامل ، از دلایل اصلی عدم تولید محصولات مورد نیاز کشور می باشد که با مهارت سنجی در این زمینه ضمن ترویج یادگیری و توسعه این مهارت در بین مهندسین افراد دارای استعداد و توانمندی به صنایع کشور معرفی می شوند.

میکروکنترلر:
توسعه محصولات دیجیتال در تمامی بخش های زندگی مردم طی سال های گذشته پیشرفت بسزابی داشته است و نقش میکروکنترلرها در این توسعه پررنگ می باشد . صنعت برق و صنایع وابسته به انرژی از دریچه اتوماسیون و مدیریت رویدادها به تراشه های برنامه پذیر نیازمندند و مهندسان دارای مهارت برنامه نویسی میکروکنترلر جزء تامین کنندگان این نیاز به شمار می روند و سنجش مهارت این دسته از افراد می تواند به بهبود هرچه بیشتر محصولات الکترونیکی کمک نماید.

طراحی مدار چاپی:
در تمامی صنایع و شرکت های فعال حوزه الکترونیک و مخابرات نیاز به طراحی بردهای مدارچاپی به صورت دولایه و چند لایه در فرکانس پایین و بالا وجود دارد و حتی با وجود طراحان آسیایی در سایر کشورها ؛ مطلوب کارفرمایان ، طراحی در داخل کشور است و سنجش این مهارت به عنوان یکی از مهارت های پایه ای مهندسان برق از توجیه خوبی برخوردار است.در طراحی بردهای مدار چاپی نیاز به تسلط بر یک نرم افزار طراحی مدار چاپی و دانش قوانین و قواعد اولیه آن می باشد. این طراحی دارای سطوح مختلفی است که می تواند شامل موارد زیر باشد:
  • شناخت قواعد تست، تعمیر و رفع عیب بردهای مدار چاپی
  • اطلاعات High Speed در مدارات دیجیتال و RF
  • توانایی طراحی مدارات منعطف و بردهای HDI
  • شناخت قواعد الکتریکی و الکترومغناطیسی
  • شناخت قواعد ساخت بردهای مدار چاپی
  • شناخت قواعد مونتاژ بردهای مدار چاپی
  • شناخت قطعات و مدارها

چگونگی مراحل حضور در مسابقه:

مراحل حضور در مسابقه فن آورد بسیار ساده است که در ادامه به طور کامل توضیح داده می شود:
  1. مرحله اول : ثبت نام از طریق لینک

    • امکان ثبت نام و شرکت کردن در هر چهار گرایش مرحله اول وجود دارد اما برای شرکت در مسابقه حضوری افراد تنها در یک گرایش برگزیده می‌شوند.

    • ثبت نام بدون محدودیت سنی و برای همگان آزاد است.

    • شرکت کنندگان بایستی به صورتی انفرادی در این مسابقه شرکت نمایند.

    • پس از ورود به سامانه اینترنتی و وارد کردن اطلاعات فردی، کد ثبت نام برای هر ورود دریافت می‌شود

  2. مرحله دوم: ورود به پرتال مسابقه و پاسخگویی به سوالات

    • پاسخ سوالات باید تا ظهر روز 5 آذر در پرتال مسابقه آپلود شوند.

  3. مرحله سوم: داوری و دعوت از برگزیدگان جهت حضور در مسابقه

    • فهرست اسامی شرکت کنندگانی که به مسابقه نهایی راه پیدا کردند از دو طریق سایت و تماس تلفنی در 11 و 12 آذرماه منتشر خواهد شد.

  4. مرحله چهارم: ثبت نام در مسابقه حضوری توسط برگزیدگان از طریق لینک

  5. مرحله پنجم: حضور برگزیدگان در مسابقه به مدت 3 روز در تاریخ 17، 18، 19 آذر ماه


جوایز رشته برنامه نویسی کامپیوتر:

جوایز این دوره‌ی مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر در هر گرایش:

نفر اول

3 سکه بهار آزادی + مدرک رسمی دانشگاه شریف + بورسیه شغلی + بورسیه آموزشی + تندیس فن آورد + اعطای رتبه ملی

نفر دوم

2 سکه بهار آزادی + مدرک رسمی دانشگاه شریف + بورسیه شغلی + بورسیه آموزشی + تندیس فن آورد + اعطای رتبه ملی

نفر سوم

1 سکه بهار آزادی + مدرک رسمی دانشگاه شریف + بورسیه شغلی + بورسیه آموزشی + تندیس فن آورد + اعطای رتبه ملی



منبع: fanavard.com

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۸/۰۱
  • ۳۱۱ نمایش
  • فن آورد نمایندگی دانشگاه های قوچان

نظرات (۱)

سلام. سوالات مسابقه رو چه موقع تو سایت میزارین؟ تو کدوم سایت؟تا چه موقع مهلت داریم پاسخ بدیم؟با تشکر
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی