فن آورد

نمایندگی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان

فن آورد

نمایندگی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان

فن آورد

فن‌آورد تنها یک مسابقه نیست! فن‌آورد بزرگ‌ترین رتبه‌بندی تخصصی کشور است اما در رتبه‌بندی نیز خلاصه نمی‌شود! فن‌آورد یک اعتقاد است، اعتقاد به اینکه وقت آن شده‌است که استعداد و تخصص افراد، آینده را رقم بزند نه مدرک و نمره آنان. فن‌آورد با روشی نوین و منحصر به فرد، مهارت‌های تخصصی و استعداد افراد را در رقابتی جذاب و چالش برانگیز با حرفه‌ای ترین متخصصان محک زده و بهترین‌ها را شناسایی و حمایت می‌نماید. اهدای بیش از ٢٠٠ سکه تمام بهارآزادی، اعطای گواهی رسمی دانشگاه صنعتی شریف، معرفی به شرکت‌های پیشرو دانش‌بنیان، کمک به تجاری سازی ایده‌های برتر و شناسایی حوزه‌های فعال صنعت و بازارکار، تنها بخشی از مزیت‌های حضور در مسابقه فن‌آورد است. مرحله اول این رقابت‌ها، آبان‌ماه و به صورت اینترنتی و مرحله نهایی آن، آذر ماه سال جاری به صورت حضوری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می گردد.
فن‌آورد مهارت‌ها و توانایی‌های واقعی شما را به چالش کشیده و شما را به بهترین‌ها متصل می‌کند!

از انگیزه تا موفقیت...!!

دوشنبه, ۲۸ فروردين ۱۳۹۶، ۰۹:۲۶ ب.ظ

در ادامه با زندگینامه دو فرد موفق با ما همراه باشید...

استیو جابز از کودکی یتیم تا تاسیس اپل :



“استیون پل” کودک یتیمی بود که “پل” و “کلارا جابز” در ایالت کالیفرنیا سرپرستی او را برعهده گرفتند. کودک شرور و شیطانی که علیرغم تمامی بازیگوشی‌های کودکانه‌اش با دیگر همسن وسالانش تفاوت‌های بسیاری داشت. علاقه او به دستکاری لوازم الکتریکی اگر چه عصبانیت‌های شدید اطرافیان را در پی داشت، اما مواقعی نیز پدید می‌آمد که سبب حیرت دیگران گردد.

دوران مدرسه نیز با این شور و هیجان نسبت به ابزارآلات برقی سپری شد تا اینکه در سال ۱۹۷۲ از دبیرستان فارغ‌التحصیل شد و به دانشکده “Reed” در “پورتلند” قدم گذاشت. علاقه فراوان او به شرکت در سمینارهای الکترونیک در مکان‌های مختلف شهر سبب شد تا در همان ترم اول در کلا‌س‌های درس حاضر نشود و سرانجام از دانشگاه اخراج گردد.

از آنجا که در طول تابستان در یکی از کارگاه‌های الکترونیکی مشغول به کار شده بود، توانست دوستان خوبی در آنجا به دست آورد که “استفان وزیناک” از بهترین آنها به شمار می‌رفت و بعدها فعالیت‌های بسیاری را به همراه او انجام داد. مهمترین علتی که سبب علاقه شدید “استیو” به “وزیناک” گردید، دستگاه کوچکی بود که “وزیناک” ساخته بود. این دستگاه که نام آن را “blue box” گذاشته بودند به دستگاه تلفن متصل می‌شد و به صاحب آن این امکان را می‌داد که تماس‌های تلفنی خود را به طور رایگان انجام دهد.

در سال ۱۹۷۴ پس از ترک تحصیل از دانشگاه “استیو” در یک شرکت طراحی بازی‌های کامپیوتری تحت عنوان “آتاری” مشغول به کار شد. پس از گذشت چند ماه، توانست مبالغی پول پس‌انداز کند و برای یک دوره آموزش روح و روان راهی کشور هند شد.

اما در پاییز ۱۹۷۴ مجددا به کالیفرنیا بازگشت و به سراغ دوست قدیمی‌اش “وزیناک” رفت. از آنجا که دیگر از الکترونیک و ساخت و بررسی ابزارآلات الکترونیکی خسته شده بود، توانست دوست صمیمی‌اش را قانع کند که از این کار دست بردارد و هر دو به کمک هم اقدام به ساخت یک کامپیوتر شخصی نمایند.

پس از مدتی این دو دوست کوشا و خلاق توانستند در اتاق خواب “استیو” که از آن به عنوان کارگاه استفاده می‌کردند یک دستگاه کامپیوتر کوچک شخصی درست کنند و آن را به مغازه‌دار محله نشان دادند. مغازه‌دار که از دیدن آن بسیار متحیر و شگفت‌زده شده بود، به آنها سفارش ساخت ۲۵ دستگاه از این نوع را داد. اندکی بعد با مشورت یکی از دوستان دیگر که مدیر فروش یک کمپانی نه چندان بزرگ بود؛ تصمیم گرفتند، شرکتی بنا کنند و کار تولید این نوع کامپیوتر را آغاز نمایند.

با این تصمیم، هر دو هر چه داشتند فروختند و هزینه‌های اولیه تأسیس شرکت را فراهم کردند. به یاد روزهای خوش تابستان و بازی‌های کودکانه در میان درختان بر آن شدند تا نام شرکت تازه تأسیس و محصولاتش را “Apple I“- سیب- قرار دهند.

اولین سری کامپیوترهای کوچک خانگی تحت عنوان "I Apple"چنان سر و صدایی در جهان ارتباطات پدید آورد که نام جابز و وزیناک به سرعت در سراسر دنیا پراکنده شد و این فروش اولیه مبلغی معادل هفتصد و هفتاد و چهار هزار دلار سود برای این دو دربرداشت. در سال بعد نوع جدید و پیشرفته‌تر این کامپیوترها با نام “Apple II” به بازار فرستاده شد. اما هنوز برای رقابت با فروش "IBM" راه درازی در پیش داشت. از همین رو آنها تصمیم گرفتند تا به سراغ دوستان خبره اما گمنام خود در شرکت “آتاری” روند و از آنها کمک بجویند. در نتیجه این همکاری‌ها و یافتن تعدادی سرمایه‌گذار کلان، وضعیت “Apple II” به جایی رسید که در عرض سه سال با افزایش فروش ۷۰۰ درصد، سودی معادل ۱۳۹ میلیون دلار عاید آنها نمود.

جالب اینجاست که آن دو به این میزان پیشرفت نیز راضی نبودند. از همین رو نسل جدید محصولات خودرا تحت عنوان “Apple III” راهی بازار نمودند. سال‌های بعد با طراحی “Macintosh” شهرت “جابز” بیش از پیش شد و نام او را برای همیشه در صنعت و تکنولوژی جهان به ثبت رساند.

علیرغم تمام ثروت و شهرتی که از طریق “Apple” عاید “استیو” شده بود، تصمیم گرفت در سال ۱۹۸۵ از سمت خود کناره‌گیری کند و از کمپانی عظیمش فاصله گیرد. با این تصمیم چند سالی به تفریح و لذت از زندگی پرداخت اما عشق او به کار و خلق نوآوری هرگز رهایش نمی‌کرد، تا اینکه در سال ۱۹۸۹ با خود اندیشید که دوباره شرکت بزرگی همانند “Apple ” برپا کند و رهبری آن را برعهده گیرد و با تمام توان فکر خود را عملی سازد، کمپانی “Next step” پایه‌گذاری شد و تولید نسل جدیدی از کامپیوترهای خانگی را آغاز نمود. اما تلاش او در این زمینه دوام چندانی نیافت،

در سال ۱۹۹۳ بخش سخت‌افزاری “Next step” تعطیل شد و “جابز” تمام تمرکز خودرا بر روی بخش نرم‌افزاری آن نهاد. طراحی برنامه‌های نوین در عالم کامپیوتر دوباره “جابز” و “Next step” را بر سر زبان‌ها انداخت و سرمایه و شهرت بی‌شماری را از آن او ساخت.

در خاتمه تنها برای بیان اندکی از توانایی‌های این مبتکر خلاق فاقد تحصیلات دانشگاهی باید گفت که در لیست مشهورترین و ثروتمندترین افراد جهان نام “استیوجابز” به عنوان فردی ثبت شده است که پیش از سن ۳۰ سالگی توانست شهرت و ثروت عظیمی را از طریق پایه‌گذاری کمپانی “Apple” از آن خود نماید و همچنان تا به امروز به فعالیت بی‌وقفه خود ادامه دهد.



لری پیج یکی از بنیان گذاران شرکت گوگل:



لورنس لَری پیج  (زادهٔ ۲۶ مارس ۱۹۷۳) کارآفرین و مبتکر آمریکایی می‌باشد که به همراه سرگئی برین موتور جستجوی اینترنتی گوگل، در حال حاضر شرکت گوگل، را بنا نهاد. در ۴ آوریل ۲۰۱۱ پس از استعفای اریک اشمیت، لری پیج به عنوان مدیر عامل اجرایی گوگل انتخاب شد. پیج مخترع رتبه صفحه(پیج رنک) بود که پایه و اساس الگوریتم جستجوی گوگل است. او  به همراه سرگئی برین تقریباً ۱۶ درصد از سهام گوگل را در اختیار دارند.

 

زندگینامه لری پیج

لری پیج پسر دکتر کارل ویکتور پیج، یکی از نخستین دانش‌آموختگان دکترای علوم رایانه‌ای از دانشگاه میشیگان و استاد علوم رایانه و هوش مصنوعی در دانشگاه ایالتی میشیگان و گلوریا پیج، مربی برنامه‌نویسی رایانه در دانشگاه ایالتی میشیگان می‌باشد. او همچنین برادر کارل ویکتور پیج، مؤسس ای‌گروپ، که به یاهو به مبلغ نیم میلیارد دلار فروخته شد، است.

پیج در مدرسهٔ مونتزوری در لنسینگ، میشیگان تحصیل کرده‌است و از دبیرستان لنسینگ غربی فارغ‌التحصیل شده‌است. او مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ مهندسی رایانه از دانشگاه میشیگان و کارشناسی‌ارشد را از دانشگاه استنفورد اخذ کرد، او هم‌اکنون تحصیل را در مقطع پی‌اچ‌دی موقتأ رها کرده‌است.


دوران کودکی لری پیج

در حالی که داستان زندگی سرگئی برین با مهاجرت همراه بود، لری پیج یک آمریکایی اصیل است. لری پیج به مانند همکار و شریک خود دین یهودیت را ارث برده است. پدر پیج بر خلاف مادرش که سخت به دین یهود اعتقاد داشت، از دین فاصله گرفت و خود را به تکنولوژی مشغول کرد. پیج، بر خلاف پدر بزرگش که کارگر ساده ای در دتروید بود، زندگی کاملا متفاوتی داشت. “لورنس ادوارد پیج” در لنسینگ، میشیگان در حالی که غرق در ریاضیات، علم و کامپیوتر بود بزرگ شد.

پدر پیج یک پروفسور ارزشمند در ایالت میشیگان بود، جایی که مادر او نیز به تدریس برنامه نویسی کامپیوتر می پرداخت. زندگی مشترک پدر و مادر لری پیج زمانی که هشت ساله بود به جدایی انجامید. با این وجود پیج با حضور هر دوی آن ها زندگی می کرد.

 

پیج توضیح می دهد : ” پدرم یک پروفسور سیستم های کامپیوتری بود و به همین علت ما خیلی زود صاحب کامپیوتر خانگی شدیم. اولین سیستم خانگیمان را به نام Exidy Sorcerer در سال ۱۹۷۸ ( زمانی که پیج پنج سال بیشتر نداشت ) خریداری کردیم. این کامپیوتر در اروپا از محبوبیت برخوردار بود ولی هرگز در امریکا طرفداری پیدا نکرد. حافظه ی آن ۳۲ کیلو بایت بود. برادرم باید برایش سیستم عامل می نوشت! “.


لری حداقل یکی از خصوصیات پدرش را به ارث برده است و آن مشاجره و بحث پیرامون همه ی موضوعات می باشد. جرج استکهلم راجع به پدر لری می گوید : ” به طور عجیبی خیلی سخت با من کنار می آمد، به دلیل آنکه راجع به همه چیز مشاجره می کرد. او این ویژگی را به پسرش نیز انتقال داد و هر دو در مورد موضوعات گوناگون مباحثت و مشاجره می کردند.”

 

نیکولا تسلا، قهرمان لری پیج

لری پیج دوازده ساله که در آن زمان یک مخترع کوچک بود، زندگینامه ای از نیکولا تسلا را مطالعه نمود که باعث شد به تفکر عمیقی فرو رود. لری از اینکه تسلا نو آوری های بسیاری را بوجود آورده بود و در عین حال زندگیش مملو از رنج و فقر بود و نیز اینکه بدون آنکه شهرتی دست و پا کند با بی پولی تمام از دنیا رفت، در شگفت بود. مطمئنا دانش آموزان مدرسه ای آنگونه که توماس ادیسون را مطالعه کرده اند، تسلا را نمی خوانند.

 

"تسلا به عنوان پدرفیزیک و مهندسی الکتریک توان AC را به همراه یک موتور AC اختراع نمود. او پیشگام بسیاری از پیشرفت های علمی از جمله روباتیک، کنترل راه دور، رادار و کامپیوتر بود. با وجود آنکه مارکونی ادعا ی اختراع رادیو را داشت، این عنوان به تسلا اختصاص داده شد. با وجود پیشرفت ها و اختراعات گوناگونی که تسلا داشت، به او لقب دانشمند دیوانه داده بودند. این موضوع بیشتر به خاطر رفتار ها و عقاید دیوانه وارش بود. مشکلی که تسلا داشت عدم توانایی او در تبلیغ و یافتن راهکار های عملی برای پیاده سازی ایده هایش بود و نتوانست به آنچه که استحقا قش را داشت برسد."
لری پیج نیز تصمیم گرفت به اندازه ی تسلا خلاق باشد و در عین حال دنیا را تغییر دهد. لری پیج از همان دوازده سالگی تصمیم گرفت خود را به دنیا بشناساند و علاوه بر آن از لحاظ مالی به درجه بالایی برسد.

 

پیج و موتور جستجوی گوگل

لری پیج لیسانس مهندسی کامپیوتر خود را از دانشگاه “میشیگان” و فوق لیسانس علوم کامپیوتر را از دانشگاه “استنفورد”، جایی که با “سرگئی برین” آشنا شد و گوگل را پایه‌گذاری کرد، کسب کرده‌است.
پیج پس از کسب مدرک فوق لیسانس خود در دانشگاه “استنفورد”، برای دکترای علوم کامپیوتر در همان دانشگاه ثبت نام کرد. او موضوع پایان نامه خود را کشف خواص ریاضی شبکه جهانی در نظر گرفت: درک ساختار لینک های آن به عنوان یک گراف بزرگ؛ به عبارتی دیگر، لری پیج در زمینه ارتباط صفحات وب کار می کرد.


آشنایی با “برین” و راه اندازی موتور جستجوی اینترنتی

در دوره دکترا، سرگئی برین که پیش از آن در سال ۱۹۹۵ با پیج آشنا شده ‌بود، به او در مطالعاتش کمک کرد و آن دو موفق شدند مقاله خود را به یک موتور جستجوی اینترنتی تبدیل کنند. آنها نام اولیه این موتور جستجو را BackRub گذاشتند و در سال ۱۹۹۶ آن را بر روی سرور وب‌ سایت دانشگاه “استنفورد” راه ‌اندازی کردند. آنها پس از جست‌ وجوهای موفق BachRub با بررسی مجدد نام و نشانه ساخته خود، به نام گوگل رسیدند. نامی که از "GooGol"به معنای عدد ۱ با صد صفر جلوی آن گرفته شده است. این به معنی آن بود که موتور جستجوگر دلخواه آنها دارای منابع بی نهایت است.

 

ورود گوگل به دنیای اینترنت
پیج و برین در سپتامبر ۱۹۹۸ شرکت گوگل را به طور رسمی راه‌اندازی کردند و گوگل وارد دنیای اینترنت شد. گوگل یک شرکت سهامی عام است که در زمینه‌ جست ‌وجوی اینترنتی، محاسبات توده‌ای و تبلیغات سرمایه ‌گذاری می‌کند. سرگئی برین و لری پیج که به مردان گوگل مشهورند، سهامداران اصلی این شرکت محسوب می‌شوند. مکان اصلی شرکت در ایالت کالیفرنیا، آمریکا است.




"جمع آوری: زهرا غفاری توران"

  • موافقین ۱ مخالفین ۰
  • ۹۶/۰۱/۲۸
  • ۵۷۷ نمایش
  • فن آورد نمایندگی دانشگاه های قوچان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی